Næstved By

Nordisk Legepladsinstitut til International Business Days

Den 19.-20. april 2018 afholder Næstved Erhverv en konference for virksomheder fra Danmark og udlandet. Direktør Einar Jon Skulason Hansen fra Næstved-virksomheden Nordisk Legepladsinstitut deltager for at lade sig inspirere og for at møde eventuelle nye samarbejdspartnere.

Einar Jon Skulason Hansen har mange års erfaring med certificering og inspektion af legepladser og har drevet Nordisk Legepladsinstitut i snart to år, efter at have haft Legepladseftersynet i 10 år. Virksomheden opererer i forvejen i Danmark, Island og Færøerne, og Einar Jon Skulason Hansen har dermed masser at se til.

– Det er netop, når man har allermest travlt, at man skal tage sig tid til at tage til den her slags. Det er godt at møde nye mennesker, og selvom man ikke nødvendigvis finder lige dén leverandør eller forhandler eller hvad det nu kan være, man leder efter, så kommer man altid frisk og fornyet tilbage til arbejdet, siger direktør Einar Jon Skulason Hansen fra Nordisk Legepladsinstitut.

Meningen med International Business Days er netop at skabe grobund for nye samarbejder virksomheder imellem. Konferencen er henvendt til alle virksomheder i det sjællandske område og en del af erhvervsfremmeindsatsen i Næstved kommune og er gratis at deltage i.

Kommentarer