Næstved By

Ny centerdirektør for Næstved Storcenter

Alida Christiansen ny centerdirektør for Næstved Storcenter.

 

Næstved Storcenter vil hermed informere om, at Alida Christiansen tiltræder som ny centerdirektør for Næstved Storcenter. Charlotte Schwartzlose fratræder efter gensidig aftale pr. dags dato.

Næstved Storcenter vil gerne sige tak for den store indsats, Charlotte har ydet gennem mere end 15 år for at løfte Næstved Storcenter frem til den stærke position, centret har i dag, og vi ønsker Charlotte det bedste for fremtiden.

En kort præsentation af Alida Christiansen: 

Alida Christiansen har de seneste otte år haft lederstillinger i butikskæden Hunkemöller. Fra 2011 med ansvar for butikkerne i Næstved Storcenter, Ringsted og Roskilde, fra 2014 til 2019 som regional manager for Hunkemöllers 21 butikker og 150 medarbejdere på Sjælland. De seneste år været Alida været involveret i åbningen af ca. 10 butikker og factory outlets samt implementeret Hunkemöllers strategi i Skandinavien Inden da har Alida taget en international uddannelse inden for Management og Ledelse i Hunkemöllers moderselskab i Holland.

Som leder for et succesfuldt, ekspanderende brand i detailsektoren har Alida særdeles gode forudsætninger for at bringe NSC det næste skridt ind i fremtiden. Alida kommer med et indgående kendskab til NSC og andre butikscentre fra lejerside. Oveni har hun stor erfaring med at bruge sociale medier til at tiltrække nye kunder – og det bliver spændende at få centrets digitale strategi til at spille endnu tættere sammen med butikkernes sociale medier. Essensen er, at vi skal nå ud til flere kunder og gøre det på flere måder, så  vi i endnu højere grad motiverer forbrugerne til at søge shoppingoplevelserne i NSC frem for at tage til København.

Privat bor Alida i Fuglebjerg, 15 km fra Næstved, på et landsted med sin mand Michael, der er selvstændig tømrermester, og parrets tre døtre på 9, 12 og 15 år.

Alida er derfor kommet i Næstved Storcenter gennem mange år som butiksansvarlig, kunde og gæst. Den baggrund sammen med Alidas ledererfaringer i detailhandelen er en rigtig stærk kombination, som jeg er overbevist om, at både butikker, medarbejdere og besøgende vil få stor gavn af.

Kommentarer