Næstved By

Ny podcast – Befri dig selv for stress

Stresscoaches og mentaltrænere Mitzi Svenstrup og Tina Nielsen.

En ny podcast-serie har netop fået release for at tage kampen op mod stress.

 

Hvert år rammes stadig flere og flere af stress. Der er utallige årsager til stress, og det er individuelt, hvordan vi reagerer på forskellige belastninger. Netop derfor er det afgørende at udbrede kendskabet til de mange perspektiver på stress, så vi opdager de røde lamper, når vi møder dem

Missionen
Stresscoaches og mentaltrænere Mitzi Svenstrup og Tina Nielsen har besluttet at tage kampen op mod stress. Formålet er dels at forebygge stress og dels at gøre en forskel for dem der er stressramt.
Derfor har de netop udgivet en ny podcasts-serie, der hedder ”Befri dig selv for stress.” Den første episode handler om symptomer på stress.

Hver måned kan du se frem til en ny episode (den sidste tirsdag i hver måned).

Indhold
Podcasts-programmerne handler om at befri dig selv for stress og de evige bekymringer, så du kommer videre i livet.

Mitzi og Tina stiller skarpt på hvad stress er for en størrelse, hvordan du som lytter kan styrke din mentale sundhed og få redskaber til at befri dig selv fra stress og bekymringer.
Således får du inspiration til at træde nye skridt og gøre noget anderledes fremover.

Udover at dele deres viden, vil de inddrage evidens på området. De vil samtidig give konkrete råd og redskaber til deres lyttere.
Du kan blandt også se frem til at prøve Mentaltræning, og den gavnlige effekt Mentaltræning har på stress, så ro og balance genskabes.
De vil også invitere gæster i studiet i nogle af de kommende programmer.

Vær med
Sidst men ikke mindst, så opfordrer Mitzi og Tina deres lyttere til at skrive til dem med spørgsmål omkring stress, eller emner og perspektiver som lytterne kunne tænke sig blive taget op i de kommende programmer.

Lyttere kan skrive til slipstressen@gmail.com

Lyt med og bliv en sundere udgave af dig selv.

Du finder ”Befri dig selv for stress” her.

 

Kommentarer