Næstved By

Ny teaterforening med fokus på teater på utraditionelle steder

Se billedserie

Den nyopstartede teaterforening ”FLYTBAR – scenekunst” har til formål at skabe rammerne for, at professionel scenekunst kan præsenteres på utraditionelle spillesteder.

Ideen om Flytbar Scenekunst startede i efteråret 2019 hvor den nuværende bestyrelse satte sig sammen og fandt ud af, at de havde lyst til at formidle teater på en anden måde end ved at publikum skulle begive hen til teatret.
De ville bringe teatret ud til publikum og gerne på steder som man normalt ikke forbandt med teater og derigennem ramme et publikum som ellers ikke ville opleve scenekunsten. Herunder også at bringe scenekunsten ud i tyndtbefolket områder.

Bestyrelsen i ”FLYTBAR – scenekunst” ønskede først og fremmest at formidle intime teateroplevelser i utraditionelle rammer og har i sit program for 2020 lagt særligt vægt på at præsentere fortælleteater og andre mindre produktioner, som nemt og smidigt kan tilpasses alternative spillesteder.

For at sikre, at der altid er tale om forestillinger af professionel kvalitet, præsenteres kun forestillinger der er godkendt til formidlingsordningen, hvilket også gør at billetprisen kan holdes ned på et minimum og til børneforstillingerne er der endda familiebilletter, så en familie på 4 kan komme i teatret for blot 200 kr.

De første forestillinger løber af stablen i weekenderne i juli.
4. juli er det i det grønne område Sandbakken ved Gavnøvej i Appenæs der lægger rammerne om to forestillinger, nemlig “En eventyrlig klang” med Teatret Aspendos og “Ord” med skuespillerne André W N Andersen, Steffen Sommerstedt og Steiner Steinmetz
og 11. juli er det en hel dag med teater på Avnø Naturcenter igen med “En eventyrlig klang” og “Ord”
Det fulde program kan ses på deres facebookside: www.facebook.com/flytbarscenekunst
billetter til alle forestillinger kan købes her: https://flytbar.billet.dk/

Dette er en foreningsnyhed indsendt af Pernille Mie Egholm fra FLYTBAR Scenekunst. Du kan også indsende nyheder under INDSEND NYHED i topmenu. 

Kommentarer