Næstved By

Overskud fra Café Gadespejlet til Stop Spild Næstved

Cafe Gadespejlet tømmer fryseren her før jul, og giver deres overskudsindkøbte mad til Stop Spild Næstved.

– Når man skal købe ind for at kunne lave julefrokostbuffet op til jul, er det svært at beregne hvor stort det indkøb skal være, fortæller Renè Holse, indehaver af Café Gadespejlet.

– Nu er vi tæt på jul, og vi er stoppet med vores juletilbud om buffet. I stedet for bare at smide alle de gode madvare i skraldespanden, vil jeg gerne give det videre til nogen, der måske ikke har samme økonomiske mulighed, som du og jeg – men som kan få glæde af alle de madvarer som jo intet fejler. Derfor har jeg besluttet at alt mit overskud af mad skal sendes videre til Stop Spild Næstved.

Betina Sediek, der er daglig leder og formand for Stop Spild Næstved lagde lige vejen forbi Cafe Gadespejlet for at hente varene, som bla. andet er medister, sild, brød m.m.

-I vores MadOase på Stenlængegården er studerende, hjemløse, udsatte og økonomiske trængte familier vores første prioritet, men også personer der tænker på vores miljø er velkommen. Vi sørger for kommunens børn og familier ikke skal gå sultne i skole eller i seng, fortæller Betina Sediek, hun forsætter:

– Har man lyst til at deltage som frivillig så send en mail stopspildlokalt.naestved@gmail.com, og skriv hvad man kan hjælpe med. Ønsker virksomheder, cafe, eller andre at blive sponsor så send en mail tilstopspildlokalt.naestved@gmail.com, så svarer jeg hurtigst muligt tilbage, afslutter Betina Sediek.

Kommentarer