Næstved By

Popsi og Krelle indbyder i samarbejde med Mødrehjælpen til eksklusiv koncert

Kom med til en festlig formiddagsfest når Popsi og Krelle holder en eksklusiv gratis koncert for børn og barnlige sjæle!
Mødrehjælpen sender live fra Zoom lørdag den 20. februar kl. 10.00, så vær med til en hyggestund med masser af sang, musik og fagter.
OBS: Der er plads til maks. 500 seere
Lidt om Popsi og Krelle:
Popsi og Krelle blev født på YouTube i maj 2018 og er to af de mest populære danske børnefigurer, der henvender sig til de mindste 0-5 år. Popsi og Krelle spiller kendte danske børnesange og egne nye hits, og 350.000 danske familier ser med. Popsi og Krelle er populære på de danske musikstreamingtjenester YouSee Musik og Telmore Musik , hvor deres musik ligger på top 20 album hitlisten i DK. Se også www.popsi.tv (app uden reklamer og offline streamning) Popsi og Krelle arbejder støtter SMILfonden,
Rigshospitalets Børnecancer-afdeling, Red Barnet og Læger Formidler.

“Det hele startede på YouTube, som alternativer til fx public service som DR. Vores videoer styrker vigtige færdigheder, børn har brug for, de første år af deres liv. Op til skolealderen er det afgørende at få styrket motorik og sprog for at kunne begå sig i en social sammenhæng og mærke og kende sin egen krop og grænser. Vi tror på at give børn opmærksomhed og nærvær gennem musik og leg.”

Sådan gør du for at se med:
Deltag i begivenheden via Facebook HER
Der vil senere komme link til Zoom, hvor koncerten vil foregå.
Kan I ikke være med til koncerten, kan I se eller gense en af vores mange andre tidligere live-aktiviteter med bl.a. koncerter, højtlæsninger, kreaaktiviteter, familietræning og meget mere: facebook.com/moedrehjaelpen/live

Kommentarer