Debat og politik

Røg julen dér?

Regeringens seneste udmelding om retningslinjer i forbindelse med Corona-virus er ildevarslende med tanker på julen. Den store komsammen i juledagene er således truet efter regeringens seneste regulering af forsamlingsforbuddet.

Med to måneder til juleaften og det højeste antal registrerede smittede i Danmark til dato er forsamlingsbegrænsningen sat til ti personer.

For de fleste er julen lig med tid til at nyde familie, venner og traditioner. I ro og mag med juleferie og god tid. Julefred og forsamling også i kirken. Mange flere end ti personer.

I disse dage er der en voldsom stigning i smitten i Europa. Mange lande har indført restriktioner, som er værre end dem, vi skal vænne os til. Anden bølge er i gang, kan man kalde det. Hvis vi med de seneste tiltag kan inddæmme smitten, så er julen reddet. Hvis ikke, bliver juletraditionerne desværre forandrede i år. Forhåbentligt er næste år tættere på normalen.

Jeg begynder så småt og forstå dem, som allerede er trætte af Corona. Frustreret over de konstante begrænsninger denne virus har medført. Jeg ser frem til vaccinen, som kan hjælpe os imod denne virus.

Dette er et læserbrev indsendt af John Wennerwald. Du kan også indsende et læserbrev under INDSEND NYHED i topmenu. 

Kommentarer