Livsstil og forbrug

Sådan holder du den perfekte børnefødselsdag

En børnefødselsdag er for dit barn, en hyggelig dag med alle barnets venner. Til en sådan fødselsdag bliver barnet fejret med sjov, gaver og generelt opmærksomhed. Af lige netop den grund kan det være en god ide at gøre noget særligt ud af dit barns fødselsdag.

Lej den lokale svømmehal eller sæt selv et badebassin op i haven

En god måde at holde en børnefødselsdag på, er ved at have et tema. Dette tema kunne fx være vand, her vil alle børnene altså skulle komme i badetøj. I den forbindelse kan du enten overveje at leje den lokale svømmehal, her vil de typisk stå for at kontakte en livredder samt noget af det andet praktiske såsom mad og drikke. Synes du dette lyder en anelse dyrt, kan du også overveje at have vandtema hjemme i haven. Her kan du sætter et stort badebassin op, samt købe diverse bade- og vandlegetøj. Find alt i bade- og vandlegetøj til sommerens udeleg, og husk at det også kan genbruges senere hen på sommeren, hvis familien ønsker at lege fx vandkamp.

Lav mad de fleste kan lide, og undgå det mere voksne mad

Et andet vigtigt element ved en børnefødselsdag er ikke kun temaet, nej noget er det vigtigste er i virkeligheden hos mange børn maden. Derfor er det også noget du som forældre eller arrangør bør gøre dig nogle overvejelser omkring. Når du skal udvælge maden, er det vigtigt at du først og fremmest husker på at der er tale om børn. Af den grund er simpel mad som pizza, pølsehorn eller burger altid et godt valg, du kan eventuelt overveje om det ville være en fordel at lave en lille buffet så der er lidt for enhver smag. Ønsker du alligevel også noget mere sundt på bordet kan du også lave et frugtbord med friske frugter såsom vandmelon, æbler og pære.

Kommentarer