Næstved By

Støttekoncert: Oplev ZIDIDADA i Herlufsholm Kirke

Planlægningen af den 5. Danmark Dejligst fest i Karrebæksminde er startet og som nyhed afholdes der en stor støttekoncert i Herlufsholm Kirke.

Skal man planlægge en fest som Danmark Dejligst Karrebæksminde, kræver det mange timers forberedelser. En af de helt store opgaver er at finde økonomisk støtte til festen, starter formand for Danmark Dejligst Karrebæksminde forening, Heidi Thybo Mørkeberg at fortælle.

Det er en opgave vi har brugt rigtig mange timer på i 2019 og som vi også kommer til at bruge mange timer på i forbindelse med planlægningen af festen i 2020. Derfor prøver vi nu med et nyt tiltag. Vi har nemlig lavet en aftale med Svovlstikkerne i Næstved, som hjælper os med at arrangere en Støttekoncert til fordel for sommerfesten 2020.

Svovlstikkerne hjælper os med gode råd og vejledning, samt det er i samarbejde med dem at vi nu har fået stillet Herlufsholm Kirke til rådighed for Danmark Dejligst Karrebæksminde.
Vi er naturligvis meget taknemmelige for denne opbakning fra Svovlstikkerne.

Koncerten bliver afholdt torsdag den 5. marts 2020 i Herlufsholm Kirke.

Vi har derfor lavet aftale med Zididada, som glæder sig til at spille i Herlufsholm Kirke.
Som de selv siger:
“ZIDIDADA ser frem til at skulle spille i Herlufsholm Kirke den 5. marts 2020.
Vi har altid følt os meget velkomne på De Hvide Svaner hos Karrebæk Idrætsforening og Danmark Dejligst, så da de spurgte os om vi ville stille op til en støttekoncert, med det for øje at rejse midler til næste års sommerfest, sagde vi straks ja”.

Følg begivenheden via Facebook: HER

Køb din billet til ZIDIDADA koncerten her: HER

Danmark Dejligst Karebæksminde bliver afholdt d. 17/7-2020.

Læs også: Kæmpe gratis havefest på De Hvide Svaner.

Kommentarer