Næstved By

Billedserie: Tatami Sushi støtter Svovlstikkerne

Se billedserie Formand for Svovlstikkerne Christian Dreist var lige forbi Yun Chin, indehaver af Tatami Sushi for at sige tak for sponsoratet på 5500.- kr. Foto: Næstved Netavis.

Lørdag den 15. december overrakte den nyåbnede Tatami Sushi i Ringstedgade 5500.- kr. til Svovlstikkerne. 

Af Birgitte Grejsen Møs. Foto: Boye Sørensen. Svovlstikkerne.

Selvom restaurantejer Yun Chin lå vandret lørdag formiddag på grund af travlhed med at forberede 100 poser gratis sushi, havde han dog tid til at overrække 5500.- kr. til formand for Svovlstikkerne Christian Dreist.

– Vi vil gerne være med til at støtte lokale foreninger, hvor pengene går direkte til et godt formål. Så da vi hørte om Svovlstikkernes store arbejde her i Næstved Kommune, var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg gerne vil sponsere 10 juleposer, fortæller Yun Chin.

– Hver en krone tæller og vi er naturligvis taknemmelige for sponsoratet, fortæller Christian Dreist, som forsætter:

– I søndags var over 100 unge som ældre med til at pakke 520 juleposer til værdigt trængende, så at de også kan få en glædelig jul. Det er, hvert år en kæmpe glæde at så mange frivilligt stiller sig til rådighed for vores arbejde både med at pakke juleposerne, men også ved de forskellige events og arrangementer, vi står for at arrangere i løbet af året. Og at erhvervslivet også bakker op med sponsorater og gaver, er bare fantastisk. Den velvillighed mod os gør, at vi kan forsætte med vores hovedformål for foreningen, nemlig ingen kan hjælpe alle – men alle kan hjælpe nogen. Vi kan i 2019 atter pakke juleposer med mad, gaver og andet godt, afslutter en taknemmelig Christian Dreist.

Se stort billedserie fra Svovlstikkernes december i Næstved.

 

 

Kommentarer