Næstved By

Uddrag fra weekendens døgnrapport

politibil

Her kan du læse et uddrag fra døgnrapporterne fra weekenden 7.-9. august 2020


NÆSTVED: Viste kniv og sværd frem

Politiet fik fredag klokken 14.39 en anmeldelse om, at der stod en mand ved Kvægtorvet og viste en 30 centimeter lang kniv og et 60 centimeter langt sværd frem for en gruppe unge mennesker.
På baggrund af et godt signalement fandt politiet hurtigt frem til manden, og selvom det viste sig, at hverken sværd eller kniv havde klinger, der kunne bruges som våben, var det stadig med til at forstyrre den offentlige orden, at manden viste det frem på åben gade.
Han blev derfor sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen.
Det var en 48-årig mand fra Næstved.

NÆSTVED: 38 blitzet på Vordingborgvej

Som et led i indsatsen mod alt for høje hastigheder på landevejene og mod vanvidskørsel var en målevogn fra politiets automatiske trafikkontrol ude at lufte sig lørdag aften. Den stod på Vordingborgvej i Næstved over for Dyrskuepladsen mellem klokken 19.41 og klokken 1.04. I det tidsrum passerede 780 trafikanter, og 38 kørte hurtigere end de 60 km/t, der er tilladt på stedet. Fem kørte så hurtigt, at de står til et klip i kørekortet, mens fire trådte så hårdt på speederen, at de risikerer en betinget frakendelse af kørekortet. Den hurtigste trafikant blev målt til 112 km/t.

STILLINGE STRAND OG ENØ:  Mange badegæster

Sommervarmen havde i weekenden lokket mange gæster til blandt andet Stillinge Strand og Enø Strand, og politiet fik i weekenden flere anmeldelser om, at der var for mange samlet, at der ikke blev holdt afstand og at der var mange biler, der var parkeret uhensigtsmæssigt. Desuden var der gæster ved Stillinge Strand, der bemærkede, at der blev sejlet med jetski for tæt på stranden.
Politiet var derfor forbi begge områder, og heldigvis viste det sig, at forholdene generelt var i orden og alle retningslinjer blev overholdt.
De mange gæster var spredt i mindre grupper med 7-8 personer i hver, og var dermed ikke flere samlet, end det er tilladt.
Kun et enkelt sted var der behov for en vejledende snak, for at få kunder i en kø til at holde større afstand.

HASTIGHEDSKONTROLLER:

 

Næstved Vordingborgvej Lørdag klokken 19.41 – søndag klokken 1.04 ATK 780 38 60 km/t 112 km/t Fem klip og fire betingede frakendelser
Tappernøje Strandvejen Fredag klokken 14.30-18.05 ATK – bestilt færdselskontrol 398 90 50 km/t 87 km/t 11 klip og to betingede frakendelser

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER:

 

Dalmose Sønder Bjergevej Søndag klokken 1.16 19-årig udenlandsk mand Spirituskørsel
Holme-Olstrup Holmegaardsvej Lørdag klokken 20.06 20-årig mand fra København Spirituskørsel
Sandved Skælskør Landevej Lørdag klokken 19.20 37-årig mand fra Slagelse Spirituskørsel og kørsel uden førerret

 

Kilde: Sydsjælland og Lolland – Falsters Politi.

Kommentarer